Ris och ros – städa i hemmet

Jag har alltid städat mitt eget hem. Fram till min förra flytt hade jag inte ens anlitat hjälp för flyttstädning, jag stod där och skrubbade bakom spis och badkar inför varje flytt. Men när vi flyttade från förra huset kände jag ändå att det var värt att betala för att slippa göra det jobbet själv. Det beslutet fick konsekvenser som jag aldrig trodde skulle hända.

Ros till städhjälp

Jag var väldigt nöjd med den flyttstädningen vi fick, och när vi väl hade bott in oss i det nya huset som är mycket större började jag drömma om att ha städhjälp på en mer regelbunden basis. Jag tog kontakt med städbolaget qleano.se/ för städhjälp eftersom det var de som hade hjälpt oss vid flytten. Jag fick snabbt en offert för städhjälp en gång i veckan och då jag visste att de utför ett bra jobb slog jag till direkt. Nu hjälper de till med städningen här hemma varje vecka och jag kunde inte vara mer nöjd! Helt plötsligt har jag tid över för så mycket annat. Dessutom blir hemmet så mycket renare än vad det varit tidigare, det är tydligt att jag inte städar lika bra som de här proffsen. Att anlita städfirma får min ros!

Ris till att städa själv

Nu för tiden förstår jag inte att jag under nästan 20 år har valt att städa mitt eget hem helt själv. Självklart får jag fortfarande plocka och göra det dagliga städandet, men tänk hur mycket tid jag lagt ner på all krävande städning såsom att putsa lister, städa badkaret och damma av allting i hemmet. Jag önskar att fler vågade tänka om och faktiskt anlita städhjälp. Vi som redan arbetar heltid och har en hektisk vardag behöver slappna av när vi kommer hem, inte stressa upp oss över allt som behöver städas. Ris till att städa själv!

Leave a Comment